Dansul Mirilor

Dansul Mirilor – un moment de neuitat!

Daca doriti sa va surprindeti invitatii cu un dans al mirilor, plin de emotie si naturalete, BLACK SEA dance studio va pune la dispozitie: instructori cu experienta, sali de dans elegante si coregrafii adaptate personalitatii dumneavostra.

Realizam impreuna cele mai deosebite momente pentru dansul mirilor, care vor incanta invitatii si prin care veti transmite tuturor povestea dumneavostra.

Dansul mirilor este ocazia voastra de a straluci si de a transmite prin intermediul unui dans sentimentele voastre.

La cursurile de dans pentru nunta, te pregatim pentru unul dintre cele mai frumoase si emotionante momente ale serii, indrumandu-ti pasii spre un dans care sa reflecte personalitatea si povestea dumneavostra.

Fie ca va doriti un dans elegant , o coregrafie speciala pe melodiile dumneavostre preferate sau un dans spectaculos cu care sa va uimiti invitatii, instructorul va concepe o coregrafie unica care sa va puna in valoare.

Pentru ca dansul mirilor sa fie un moment plin de naturalete si emotie, instructorii va vor indruma cu rabdare, explicandu-va treptat fiecare pas de dans si ajutandu-va sa executati fiecare miscare cu usurinta.

Informatiile va vor fi oferite treptat, astfel incat fiecare ora de dans sa va ajute sa va perfectionati miscarile si sa dati contur dansului.

 

Alege pachetul pentru dansul mirilor la BLACK SEA dance studio si veti beneficia de:

10 sedinte de dans private, de preferat cu o luna si jumatate inainte de nunta. Chiar daca nu aveti prea mult timp la dispozitie, antrenorii nostri, se pot mula dupa programul dumneavoastra si pot lucra intesiv , chiar si 2 sedinte zilnic.

– Coregrafii originale, adaptate personalitatii si dorintelor voastre

– Consultanta in privinta stilului de dans si a melodiei potrivite, pentru ca dansul vostru sa fie asa cum vi l-ati imaginat

– Coregrafia o vom construi in primul rand in functie de dimensiunea ringului de dans de la salon, dar si de modul de asezarea a meselor, de punctele de interes, de unde se face accesul pe ring, etc.

– Efectuarea ultimei sedinte la salonul unde are loc nunta

Daca optati pentru acest pachet, instructorul va fi alaturi de dumneavoastra in seara nuntii, la momentul dansului, pentru a pune detaliile la punct si a va simti in siguranta.

BENEFICI

Program flexibil si relaxant

Sedinele se desfoara intr-un spatiu premium, in doua sali moderne si elegante de dans

Studioul se afla chiar in centru orasului, vis-a-vis de Magazinul TOMIS MALL

Pret pachet 10 sedinte*: 990 lei.

Pret 1 sedinta**: 150 lei

Pentru a va bucura de acest moment frumos, contactati-ne la 0732 022 086  si stabiliti o prima intalnire cu antrenorul!

 

Old-Luxters-Barn-Henley-wedding-photographer_0166

Cum a luat amploare traditia legata de dansul mirilor?

V-ati întrebat vreodata de unde a pornit aceasta traditie de a deschide nunta cu dansul mirilor? Este o traditie internationala, pe care toti mirii o îndragesc si o respecta.

Dansul mirilor este cea mai puternica declaratie de dragoste si un moment unic între cei doi parteneri. A luat nastere odata cu instaurarea casatoriei ca institutie. Longevitatea dansului mirilor demonstreaza ca acesta nu este doar o traditie, ci si o puternica conexiune care se creeaza în momentul în care cei doi îsi pregatesc momentul. Pe scurt, dansul mirilor înseamna distractie, lucru de echip si dedicatie din partea ambelor parti. Exact ce este necesar pentru o relatie de lunga durata.

Astazi, nuntile ne duc cu gândul la o petrecere într-un local spatios, elegant care sa fie potrivit pentru o petrecere cu multi invitati, spre deosebire de începutul secolului 20’, când nuntile erau petrecute în special la resedinta miresei. Abia dupa al Doilea R?zboi Mondial au început sa fie construite sali de receptie destinate nuntilor, care au ramas populare pana în ziua de astazi.

Desigur ca aceasta experient de a avea nunta petrecuta acasa depindea mult de pozitia sociala pe care o avea respectivul cuplu. Familiile bogate erau privilegiate, având sali de bal special amenajate pentru astfel de receptii. Aceste sali erau decorate somptuos, luxuriant si puteau fi invitai chiar si 100 de persoane. Nu lipseau dansurile traditionale, meniul bogat si muzica cântata live. Nuntile familiilor privilegiate nu erau diferite de cele din ziua de astazi, dar daca faceai parte din clasa de mijloc, lucrurile stateau altfel. Nunta era petrecuta sub forma unui prânz, simplu, intim în familie fara prea multe cheltuieli. În cazul unora dintre familii, acestea sustineau în acelasi zi si în acelasi loc nunta mai multor cupluri, pentru a putea economisi cât mai multi bani.

Din fericire, astazi poti experimenta o nunta, unde poti avea propriul tau dans al mirilor, fara a fi nevoie sa „împarti” nunta cu alte cupluri. Chiar daca alegi sa ai o nunta intima, într-un cadru restrâns, te poti bucura de placerea de a dansa primul tau dans oficial cu persoana iubita. Asa ca nu lasa aceasta posibilitate sa îti scape! Ia lectii de dans pentru nunta ta, care se vor dovedi a fi un beneficiu atât la nivel fizic, cât si spiritual!

Pentru a va bucura de acest moment frumos, contactati-ne la 0732 022 086 si stabiliti o prima intalnire cu antrenorul !

 

 

Business people standing with question mark on boards

Mituri despre dansul mirilor

care au dus la miri frustrati, stresati si nepregatiti pentru nunta:

 

Dansul Mirilor se prezinta doar pe vals

În secolul trecut 99%, din dansurile oficiale care deschideau nunta erau prezentate pe vals, dar în secolul nostru nu ne mai imitam la un singur stil. În zilele noastre ai optiunea, fara sa fi linsat, sa faci dansul mirilor pe ce melodie si stil vrei, si ti se potriveste, ba mai mult, poti ss combini stilurile sau sa dansezi în echipa.

Nota:Denumirile de Valsul Mirilor si Valsul Miresei vin din obisnuinta oamenilor, de pâna acum, de a dansa în deschiderea nuntii pe vals. Cu trecerea timpului aceste denumiri s-au transformat în Dansul Mirilor, pentru ca se poate dansa pe orice stil.

 

Este luni iar noi sâmbata avem nunta, nu mai este nici o speranta sa învatam Dansul Mirilor

Acesta este mitul care a împiedicat cei mai multi miri se pregateasca un moment de neuitat la nunta lor. Daca vrei sa faci un dans complex cu multe miscari si figuri dificile atunci da, ai nevoie de un numar mai mare de sedinee, dar ca sa înveti si sa prezinti un dans frumos, ai nevoie cam de 6 ore de dans.

Nota: Nu uita „nimeni nu s-a nascut învatat” si “orice lucru’ se învata”, chiar si dansul!

 

Daca am gresit un pas / miscare / figura am stricat tot dansul

Mergi la cursuri de dans, repeti, esti atent/a, ai melodia si în masina, stii coregrafia si cu ochii închisi, iar la nunta se întâmpls, sa aluneci sau sa uiti o miscare si sari peste ea, pierzi ritmul sau în loc de 2 piruete faci doar una.

Aceste lucruri li se pot întâmpla si li se întâmpla si profesionistilor, dar asta nu înseamna ca ai stricat dansul si acum va trebuii ca toata viata s? porti cu tine rusinea esecului.

În primul rând trebuie sa realizezi ca: invitatii nu cunosc coregrafia si ei nu au de unde sa stie daca ati sarit peste o miscare sau nu, decât daca va dati voi de gol prin gesturi bruste, ochi dati „peste cap”, atitudine grabita, nervoasa sau pauze rusinos de lungi.

Pentru ei, dansul asa trebuia sa arate. Cu siguranta si voi ati vazut foarte multe dansuri care credeati ca asa au fost concepute, dar de fapt ati vazut doar o parte din coregrafie ?

În al doilea rând Dansul Mirilor nu este un dans la o competitie. Invitatii pot întelege si ierta faptul ca ai alunecat , dar nu pot ierta o atitudine negativa sau stresata, veniti din faptul ca v-ati încurcat. Ei au venit sa vada ca va iubiti si ca sunteti fericiti, si sa fie alaturi într-un moment important din viata voastra, ci nu sa dea note.

Pentru a va bucura de acest moment frumos, contactati-ne la 0732 022 086 si stabiliti o prima intalnire cu antrenorul GRATUITA*

______________________________________________________________________________