Cursuri copii


1) DANS SPORTIV

Dansul sportiv este un sport de echipa constand in parteneriatul intre un baiat si o fata intr-un cuplu de dansatori ce interpreteaza pe muzica diferite ritmuri utilizand tehnici specifice.

De-a lungul timpului s-au cristalizat doua sectiuni in functie de caracterul si provenienta dansurilor: sectiunea standard sau europeana (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si sectiunea dansurilor latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Avem grupe de dans sportiv adaptate in primul rand nivelului de varsta: copii de la 3-6 ani, 4-8 ani sau 7-14 ani cat si a nivelului de pregatire: INCEPATORI, PREAVANSATI, AVANSATI, PERFORMANTA si COMPETITIE.

Fiind o activitate fizica in primul rand, dansul sportiv presupune un tip combinat de efort aerob si anaerob o excelenta metoda de a preintampina bolile de tip cardio-vascular sau de control al greutatii (se pot arde de la 200 la 700 calorii pe ora). Exista beneficii aduse aparatului locomotor, dansul dezvoltand o postura si mobilitate deosebite.

 

2) BALET

Pentru eficienta antrenamentelor, copiii sunt impartiti pe grupe de varsta pentru a ne putea adresa fiecaruia dupa puterea lor de intelegere. Aceste grupe sunt create special pentru copiii de 3- 6 ani, (anul I), cu o programa in care vor exersa si aprofunda elementele de baza ale baletului, vor fi incurajati sa-si extinda vocabularul de miscare prin jocuri dinamice si explorare creativa a timpului, spatiului si a propriilor calitati motrice.

Cei mici vor dobandi o tinuta corecta si armonioasa a corpului, isi vor dezvolta notiunile de muzicalitate si ritm. Exercitiile vor urmari intarirea musculaturii, lungirea tendoanelor si sporirea capacitatii de concentrare si coordonare. Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri si alte activitati imaginative vor pastra ritmul plin de viata si captivant. Grupe formate din maxim 15 copii, lucrand cu un antrenor si un ajutor asistent.

 

3) GIMNASTICA RITMICA

Gimnastica ritmica este singura disciplina sportiva exclusiv feminina. Gimastica ritmica inseamna gratie, tenacitate, muzicalitate, balet si dans. Gimnastica ritmica iti ofera sansa de a avea o postura corporala de invidia, sa dobandesti o indemanare foarte buna prin manuirea obiectelor (mingie, pamblica, maciuci, cerc). Este un sport care iti pune in miscare toti muschii, iti corecteaza pozitia corpului si lucreaza in acelasi timp la nivelul psihologic.  Vei invata exercitii specifice de gimnastica, dans si balet de la simplu la complex.

Antrenamentele de gimnastica ritmica de la BLACK SEA – Dance Studio se adreseaza fetitelor intre 4-8 ani sau 9-12 ani

 

4) STREET DANCE

Street dance inseamna distractie, nonconformism si miscari libere.

La cursurile de Street Dance, copiii consuma surplusul de energie in pasi de dans moderni, invatand sa se exprime liber prin intermediul miscarilor de dans si devenind conectati la cele mai in voga stiluri de dans ale momentului.

Printre stilurile ce apartin de Street Dance se numara hip hop, funk, breakdance, popping, locking, hip hop new, house dance, dancehall sau electro dance. Considerat de multi un dans popular urban, street dance-ul este caracterizat prin miscari energice, atitudine, originalitate, libertate de miscare.

 

 

5) MOMMY & ME DANCE

Este un program destinat mamicilor cu copii mici de la 2 la 4 ani, care vor sa se distreze impreuna si in acelasi timp sa faca miscare.

Copiii iubesc dansul de mici, iar alaturi de cele mai dragi fiinte vor crea amintiri frumoase si vor socializa alaturi de copii la orele noastre de dans.

Veniti sa petreceti timp de calitate alaturi de piticii dumneavoastra!

 

6) CURS MODELLING

Become a model! Learn from the best

Cursul nostru de modelling cuprinde: lectii pentru formarea prezentei scenice, lectii de mers ”catwalk”, tinuta, gestica , coregrafie si sincron.  Sedintele de pregtire urmaresc formarea deprinderilor necesare proceselor de crestere si educatie ale copiilor nostri:

  1. tinuta corecta a corpului,
  2. mers si prezenta scenica,
  3. mobilitate, dezinvoltura,
  4. înlaturarea tracului scenic,
  5. cresterea încrederii în fortele proprii,
  6. dezvoltarea expresivitatii corporale si autocontrolul,
  7. dezvoltarea lucrului în echipa
  8. bune-maniere si atitudine

 

Obiectivul scolii de modeling nu urmareste crearea unor vedete, ci dezvoltarea competentelor emotionale si sociale ale celor mici.

 

NOTA:

Inscrierile se pot face in orice moment al lunii sau al anului, dat fiind faptul ca dansurile se repeta ciclic.

Inscrierea se face la sala, dupa efectuarea sedintelor gratuite!

Parintii si insotitorii pot viziona antrenamentele LIVE, pe televizorul aflat in zona de asteptare!

Pentru eficienta antrenamentelor, grupele de incepatori sunt formate din maximum 15 sportivi, un antrenor si un ajutor de grupa.

Sedintele la care se va absenta, vor putea fi RECUPERATE in decurs de 3 luni, in limta unui abonament.

Prezenta la cursuri se face cu 15 minute inainte, fara programare in prealabil!

Va invitam la PRIMELE 5 SEDINTE GRATUITE de Balet, Dans Sportiv, Modelling, Street Dance si Gimnastica Ritmica, pe segment de varsta 3-6 ani sau 7-14 ani, nivel de initiere.

BLACK SEA dance studio isi rezerva dreptul de a modifica taxele si/sau orarul fara notificare prealabila. Cu toate acestea, ne vom stradui sa anuntam toti cursantii in timp util de orice schimbare. Va rugam, verificati periodic programul afisat la avizier si pe site.