Preturi

 

La inregistrare, se va achita o taxa de inscriere in valoare de 25 lei si 10 lei card acces membru  impreuna cu primul abonament. Toate tipurile de abonament au valabiliatate 4 saptamani (28 de zile)  si se pot reinoi sau nu! Pentru copiii care vor sa participe la 2 cursuri in acelasi timp, au o reducere de 10% din costul celui de al 2-lea abonament.

La intrarea la curs este obligatorie scanarea cardului la receptie. Cardul  scolii de dans Black sea, sau achitarea sedintei respective, sunt unicele optiuni pentru a putea intra in sala de curs.

ABONAMENTE BASIC

Aceste tipuri de abonamente sunt  preferate de  95%din  totalul clientilor, fiind cele mai avantajoase ! Se alege o varianta de program din cele 21 de grupe prestabilite.

  • BASIC 8 | 240 lei | Este tipul de abonament care contine 8 sedinte (2 sedinte saptamanal), pentru o perioada de 4 saptamani si NU este obligatoriu reinoirea lui! OFERTA: Reinoieste-ti abonamentul pana la data expirari si primesti pe loc 40 lei REDUCERE* !
  • Pret sedinta in cadrul abonamentului 25 lei,pret sedinta abonament reinoit lunar, 20 lei.
  • Pret sedinta in afara abonamentului 50 lei.

*Reducerea se aplica cand nu exista pauze intre abonamente si abonamentul se reinoieste  CURSIV, sedintele absentate putand  fi recuperate in decurs de maxim 3 luni, doar membrilor activi (cu un abonament valabil).

Toate cursurile se achita in avans. Taxele sunt nerambursabile. Spre deosebire de sedintele achitate cand si cand, abonamentele sunt facute in avantajul celui care le achizitioneaza, pentru ca ne intereseaza fidelizarea, nu prezentele sporadice la cursuri.

 

BLACK SEA dance studio isi rezerva dreptul de a modifica taxele si/sau orarul fara notificare prealabila. Cu toate acestea, ne vom stradui sa anuntam toti cursantii in timp util de orice schimbare. Va rugam, verificati periodic programul afisat la avizier si pe site.

Urmareste-ne pe facebook pentru a vedea imagini din timpul antrenamentelor! Click aici!