DANS DE SOCIETATE | GRUPA ADULTI

Daca nu ai participat niciodata la cursuri de dans sau inca nu stii sigur care este stilul care ti se potriveste cel mai bine, cursurile de societate sunt ideale pentru a-ti incepe aventura in lumea dansului. De la ritmurile tropicale de samba, la elegantul vals vienez, de la tango-ul pasional la rock and roll-ul jucaus, vei avea ocazia sa experimentezi si sa te familiarizezi cu o multime de stiluri.

 

Ce dansuri puteti invata la scoala de dans BLACK SEA dance studio?

Stilurile de dans pe care le poti invata de la instructorii nostri:

dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, slow fox si quick-step

dansuri latino: samba, cha-cha, rumba, passo doble si jive

 

Structura cursurilor de dans

In fiecare luna vom imbina un dans latino cu unul standard, ca sa te poti familiariza cu cat mai multe stiluri de dans si sa descoperi stilul care te pasioneaza cel mai mult.

Vom incepe cu stilurile pe care vei avea ocazia sa le dansezi la orice petrecere: samba si vals vienez, pentru ca apoi sa continuam cu 2 stiluri la fel de interesante: tango si cha-cha. Iar daca dupa primele luni iti descoperi pasiunea pentru dans atunci vom trece la stiluri mai dificile precum jive si quick step. La grupa de intermediari perfectionam stilurile deja invatate, iar la grupa de avansati invatam samba, quick step, cha cha, rumba sau paso doble si facem coregrafii pe melodiile voastre preferate.

Grupele sunt structurate pe nivelul de pregatire (incepatori), avand 2 sedinte a cate 50 de minute pe saptamana. Inscrierea in cadrul grupelor este permisa oricand, datorita faptului ca dansurile se repeta in mod ciclic si se aprofundeaza la fiecare antrenement cu figuri noi.

 

Beneficiile dansului de societate

 • Dansul , facut cu regularitate va imbunatateste sanatatea in multe feluri, prevenind bolile de inima si tensiunea ridicata.
 • scapi de timiditate si inveti sa dansezi pentru toate petrecerile la care urmeaza sa participi.
 • cursurile de dans de grup te ajuta sa iti imbunatatesti viata sociala, cunoscand persoane noi, cu care sa impartasesti aceleasi pasiuni.
 • metoda ideala de a te relaxa si a uita de grijile si rutina zilnica.
 • elimina stresul si combate depresia, echilibrand psihicul si inducand o stare de bine.
 • ajuta la tonifierea muschilor si la slabire, fiind cel mai distractiv mod de a face miscare si a stimula mai multe grupe de muschi simultan.
 • Este un mod diferit de a va exersa creierul
 • petreci timpul liber intr-un mod diferit, impartasind experiente noi cu prietenii sau partnerul de viata
 • Si ultimul,dar nu cel din urma – pentru ca este distractiv.

 

In primele 4 saptamani, evolutia cursantilor nostri este mai lenta, dar fireasca in acelasi timp, intrucat in aceasta perioada vor invata pentru prima data pasii si elementele de baza. Ulterior, pe masura ce acestia vor intra in a doua luna de curs, putem afirma cu toata certitudinea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Cursantul nostru aflat in ultimul stadiu al ciclu reuseste sa identifice asemanarile si deosebirile ritmice intre stilurile predate, sa aprofundeze si sa sintetizeze toti pasii de baza, cunoscand nenumarate elemente teoretice si tehnice.

 

Avantajele BLACK SEA dance studio in raport cu celelalte Scoli de dans din Constanta

 1. Pozitionarea centrala a salii de dans ( Zona: TOMIS MALL) ;
 2. Instructajul deosebit oferit de catre instructorii nostri ;
 3. Pretul optim al cursului de dans in raport cu serviciile si conditiile oferite ;
 4. Scoala noastra admite un numar de 15 participanti regasiti la fiecare din grupele noastre ;
 5. Integrarea totala a serviciilor noastre, avand in portofoliul nostru: Lectii de dans in grup, Lectii de dans in sistem individual, Lectii de dans pentru salariatii diverselor companii ( la sediul nostru si la sediul companiilor ), Show-uri Artistice aferente unor evenimente deosebite ;
 6. Conditiile si dotarile deosebite regasite de fiecare data in incinta salii noastre ( sistem de ventilatie si de conditionare a aerului, oglinzi, parchet special de dans, mobilier modern recent achizitionat, sistem audio performant, centrala termica proprie, vestiare de schimb, , camere video montate la intrarea in locatia noastra, botosi din polietilena de unica folosinta destinati mentinerii igienei si a curateniei in spatiul nostru, apa plata+paharele din plastic puse la dispozitia tuturor clientilor nostri in mod gratuit pe toata perioada derularii colaborarii noastre ;
 7. Estetica si designul deosebit care personalizeaza spatiul nostru, salile noastre regasindu-se in topul celor mai frumoase Scoli de dans din Constanta.