Intrebari si raspunsuri

TESTEAZA GRATUIT prima SEDINTA, afla cum in josul paginii

3D Character and Thinking , He is standing with question mark

1. Ce pot invata copiii la BLACK SEA dance studio ?

Dans Sportiv, Street Dance, Balet, Gimnastica Ritmica si Modelling.

2. Unde se tin cursurile?
Black Sea dance studio isi desfasoara activitatea in doua sali moderne de la Etajul 1 si 2, pe Str. Ilarie Voronca nr. 6b, zona Tomis Mall Constanta.

3. Ce imbracaminte trebuie sa poarte copiii?
Indiferent de cursul la care veti participa, o imbracaminte cat mai lejera si adecvata activitatilor sportive. Se recomanda fuste sau rochite pentru fetite, pantaloni si tricou pentru baieti.

4. Ce incaltaminte este potrivita?
Achizitonarea de incaltaminte specifica dansului nu este obligatorie la nivelul de incepatori. Singura obligativitate se refera la faptul ca incaltamintea cu care copilul va participa la curs, nu trebuie sa fie aceeasi cu cea cu care copilul merge pe strada. Incaltamintea trebuie sa fie curata, pentru a mentine curatenia in sala de curs, precum si din motive sanitare.
Aceasta incaltaminte trebuie sa fie confortabila pentru copil, cu o talpa flexibila si nu rigida, pentru a-i permite copilului sa execute figurile de dans in maniera in care ii sunt explicate si cerute. La cursurile de balet si gimnastica ritmica, se recomanda a se purta sosete, de preferat cu antiderapant.

5. Cum trebuie sa fie parul aranjat?
Este de preferat ca parul sa fie prins si sa nu intre in ochi pentru a nu incomoda si distrage atentia copilului.
Fie ca este vorba de o fetita, fie ca este vorba de un baietel, instructorul de dans trebuie sa vada fata copilului si gatul, pentru a-l corecta sa adopte pozitia corespunzatoare dansului respectiv.

6. Poate copilul sa bea si sa manance pe durata cursului?
Copiii sunt liberi sa consume lichide (apa sau ceai) din recipiente corespunzatoare, in timpul pauzelor.
Consumul hranei este interzis pe durata lectiilor de curs,  exceptie facand situatia in care copilul trebuie sa urmeze un tratament medicamentos care necesita consumul de hrana la anumite intervale orare.

7. Pot asista parintii la antrenamente?
Parintii sau insotitorii nu au acces in sala in timpul lectiilor, dar ii pot vedea  pe televizor, LIVE, in zona de asteptare.

In cazul in care copilul este mai timid, se poate considera exceptie  prima sedinta gratuita si parintele il va insoti in sala de antrenament. La urmatoarele sedinte gratuite, copilul va intra in sala fara insotitor, pentru a putea testa daca il putem integra sau nu la unul din cursurile noastre.
In ceea ce priveste spectacolele si concursurile, acestea vor fi anuntate din timp parintilor si rudelor copiilor.

8. Cand poate copilul meu participa la sedintele gratuite? 

Va rugam sa ne contactati telefonic  0732022086 pentru a primi un program personalizat, in functie de varsta(2-4 ani, 3-6 ani, 7-12 ani, 13-16 ani) si de nivelul copilului d-voastra (incepator sau avansat).

Participarea la sedintele gratuite, se face in timpul programului, iar prezenta la sala se face cu 15 minute inainte de inceperea cursului, fara programare in prealabil!

 

TESTEAZA GRATUIT prima 5 SEDINTA la

Balet

Dans Sportiv

Street Dance

Gimnastica Ritmica

Modelling

pe segment de varsta 3-5 ani ,6 – 9 ani sau 10-14 ani. Daca nu siti la ce grupe s-ar incadra copilul d-voastra, va rugam sa ne trimiteti un sms la 0732022086  si veti primi un mesaj cu un program personalizat in functie de varsta

-Pentru participarea la sedinta gratuita, prezenta se face cu 10 minute inainte, CU programare in prealabil!

Inscrierile se pot face in orice moment al lunii sau al anului, dat fiind faptul ca dansurile se repeta ciclic!

Inscrierea se face la sala, dupa efectuarea sedintei gratuite!

-Parintii si insotitorii (1 persoana de copil) pot viziona antrenamentele LIVE, pe televizorul aflat in zona de asteptare!

-Pentru eficienta antrenamentelor, grupele sunt formate din maximum 10 sportivi

-Sedintele la care se absenteaza din motive personale sau medicale se RECUPEREAZA in decurs de 3 luni, daca va aflati in limita unui abonament!