Cursuri Copii

DANS SPORTIV

Dansul sportiv este un sport de echipa constand in parteneriatul intre un baiat si o fata intr-un cuplu de dansatori ce interpreteaza pe muzica diferite ritmuri utilizand tehnici specifice.

De-a lungul timpului s-au cristalizat doua sectiuni in functie de caracterul si provenienta dansurilor: sectiunea standard sau europeana (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si sectiunea dansurilor latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Avem grupe de dans sportiv adaptate in primul rand nivelului de varsta: copii de la 3-5 ani, 6-9 ani sau 10-14 ani cat si a nivelului de pregatire: INCEPATORI, PREAVANSATI, AVANSATI, PERFORMANTA si COMPETITIE.

Fiind o activitate fizica in primul rand, dansul sportiv presupune un tip combinat de efort aerob si anaerob o excelenta metoda de a preintampina bolile de tip cardio-vascular sau de control al greutatii (se pot arde de la 200 la 700 calorii pe ora). Exista beneficii aduse aparatului locomotor, dansul dezvoltand o postura si mobilitate deosebite.

PROGRAM

3 GRUPE | BABY DANCE | nivel incepatori | 3 – 5 ani |

LUNI & MIERCURI           18.00 – 18.45

SAMBATA & DUMINICA 12.00 – 12.45 sala etaj 1

12.15 – 13.00 sala etaj 2

BALET INCEPATORI | Baby Ballerina

Pentru eficienta antrenamentelor, copiii sunt impartiti pe grupe de varsta pentru a ne putea adresa fiecaruia dupa puterea lor de intelegere. Aceste grupe sunt create special pentru copiii de 3- 5 ani, (anul I), cu o programa in care vor exersa si aprofunda elementele de baza ale baletului, vor fi incurajati sa-si extinda vocabularul de miscare prin jocuri dinamice si explorare creativa a timpului, spatiului si a propriilor calitati motrice.

Cei mici vor dobandi o tinuta corecta si armonioasa a corpului, isi vor dezvolta notiunile de muzicalitate si ritm. Exercitiile vor urmari intarirea musculaturii, lungirea tendoanelor si sporirea capacitatii de concentrare si coordonare. Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri si alte activitati imaginative vor pastra ritmul plin de viata si captivant. Grupe formate din maxim 15 copii, lucrand cu un antrenor si un ajutor asistent.

PROGRAM

4 GRUPE | BABY ballet | nivel INCEPATORI | 3-5 ani | sala etaj 2

MARTI & JOI : 17.00 – 17.45    /     18.00 – 18.45

SAMBATA & DUMINICA :   11.00 – 11.45

 

Pret abonament BASIC 8 |  240 lei  | luna | 8 sedinte ( REDUCERE 40 lei de fiecare data când se reinoieste lunar abonamentul=200 lei)

Pret sedinta 50 lei

Durata antrenament 45 / 50 / 90 minute | cu o frecventa de 2 antrenamente saptamanal

 

BALET PREAVANSATI  | Petite Ballerina

Acest nivel se adreseaza copiilor intre 5 – 8 ani (anul II),  unde elementele de balet vor fi completate de exercitii secventiale si de sporire a capacitatii de coordonare, amplasamente de scena-care ii invata pe copii sa-si aminteasca locul in sala si exercitii de miscare-care pun acentul pe pozitia piciorului, postura, intinderea si comportamentul in baletul clasic.

Se dezvolta expresivitatea ,munca,talentul si disciplina. Elemente distractive, creative, cum ar fi povestiri, jocuri si alte activitati imaginative vor pastra ritmul plin de viata si captivant. Grupe formate din maxim 10 copii, lucrand cu un antrenor si un ajutor asistent.

2 GRUPE | PROGRAM : MARTI & JOI  : 17. 00 – 17.50   / 17.00 – 18.20

 

GIMNASTICA RITMICA 

Gimnastica ritmica este singura disciplina sportiva exclusiv feminina. Gimastica ritmica inseamna gratie, tenacitate, muzicalitate, balet si dans. Gimnastica ritmica iti ofera sansa de a avea o postura corporala de invidia, sa dobandesti o indemanare foarte buna prin manuirea obiectelor (mingie, pamblica, maciuci, cerc). Este un sport care iti pune in miscare toti muschii, iti corecteaza pozitia corpului si lucreaza in acelasi timp la nivelul psihologic.  Vei invata exercitii specifice de gimnastica, dans si balet de la simplu la complex.

Antrenamentele de gimnastica ritmica de la BLACK SEA – Dance Studio se adreseaza fetitelor intre 4-8 ani sau 9-12 ani

 3 GRUPE | PROGRAM: LUNI & MIERCURI 17.30 – 18.20 / 17.30 – 18.50

                        SAMBATA & DUMINICA 11.00 – 11.50

 

STREET DANCE    7+ ANI

Street dance inseamna distractie, nonconformism si miscari libere.

La cursurile de Street Dance, copiii consuma surplusul de energie in pasi de dans moderni, invatand sa se exprime liber prin intermediul miscarilor de dans si devenind conectati la cele mai in voga stiluri de dans ale momentului.

Printre stilurile ce apartin de Street Dance se numara hip hop, funk, breakdance, popping, locking, hip hop new, house dance, dancehall sau electro dance. Considerat de multi un dans popular urban, street dance-ul este caracterizat prin miscari energice, atitudine, originalitate, libertate de miscare.

STREET DANCE-UL este un stil de dans revigorant, modern, sportiv si energic, care il determina pe cel care il practica sa fie la fel si sa priveasca viata intr-un mod liber si creativ.

1 GRUPA | SAMBATA & DUMINICA : 12.50 – 13.40

 

 

 

MOMMY & ME Dance

Este un program destinat mamicilor cu copii mici de la 2 la 3 ani, care vor sa se distreze impreuna si in acelasi timp sa faca miscare.

Copiii iubesc dansul de mici, iar alaturi de cele mai dragi fiinte vor crea amintiri frumoase si vor socializa alaturi de copii la orele noastre de dans.

Veniti sa petreceti timp de calitate alaturi de piticii dumneavoastra!

 

 

NOTA:

Inscrierile se pot face in orice moment al lunii sau al anului, dat fiind faptul ca dansurile se repeta ciclic.

Inscrierea se face la sala, dupa efectuarea sedintei gratuite!

Parintii si insotitorii pot viziona antrenamentele LIVE, pe televizorul aflat in zona de asteptare!

Pentru eficienta antrenamentelor, grupele de incepatori sunt formate din maximum 12 sportivi, un antrenor si un ajutor de grupa.

Sedintele la care se va absenta, vor putea fi RECUPERATE in decurs de 3 luni.

Prezenta la cursuri se face cu 10 minute inainte, CU programare in prealabil!

Va invitam la O SEDINTA GRATUITA de Balet, Dans Sportiv, Street Dance si Gimnastica Ritmica, pe segment de varsta 3-5 ani,6 – 8 ani sau 9-14 ani, nivel de initiere.

 

 

Urmareste-ne pe facebook pentru a vedea imagini din timpul antrenamentelor! Click aici!