Antrenori

ibraimof

Alina Filipescu – Fondator Black Sea Dance Studio,antrenor si arbitru Dans Sportiv

Am descoperit dansul sportiv la varsta de 12 ani, dupa 6 ani de gimnastica sportiva si ritmica.

M-a fascinat inca de la primul antrenament care s a desfasurat sub indrumarea primilor mei antrenori, Mihaela si Bogdan Ghencea, alaturi de care am reusit sa obtin impreuna cu partenerul meu rezultate remarcabile in competitiile de profil nationale si internationale timp de 12 ani. Sunt absolventa licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret din Constanta si a Scolii Nationale de Antrenori din Reghin, totodata fiind antrenor si arbitru oficial al Federatiei Romane de Dans Sportiv. Din 2000 si pana in prezent sunt fondatorul si antrenorul principal al Clubului Black Sea Dance Studio.

Cea mai mare bucurie o am cand vad copii care-si implinesc visurile, care invata sa se miste armonios, sa-si coordonnez elegant miscarile si sa capete o postura frumoasa, unii chiar ajung sa faca performanta la nivel inalt. Cei care vin la noi se simt ca intr-o familie in care ii ghidam si-i sustinem pana cand obtin ceea ce si-au dorit. Acela este momentul in care ne bucuram alaturi de ei si toata munca noastra capata sens.

dobre bianca pnl

Bianca Adriana Dobre – Trainer BLACK SEA Dance Studio

Sunt foarte pasioanata de sport, pe care il practic in diverse forme de la varsta de 3 ani. Pe cand eram la gradinita inca, am fost descoperita de antrenoarea mea, Ana Ibraimof, care a avut incredere in mine si m-a facut sa iubesc dansul sportiv. Pentru mine, dansul este totul. Desi a trebuit la un moment dat sa renunt la el, din motive personale, acum am revenit la prima mea dragoste, cu ajutorul Anei si Alinei Ibraimof, care mi-au readus bucuria de odinioara si mi-au aratat o noua viata, aceea de trainer, din care pot acum sa ofer si celorlalti cu drag, placerea greu de descris in cuvinte a dansului sportiv si a baletului. In prezent, sunt studenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.

roxana constantinescu

Roxana Constantinescu-Trainer BLACK SEA Dance Studio

Am inceput dansul sportiv la varsta de 6 ani si de atunci nu m am mai oprit,avand deja 12 ani de performanta si experienta.Sunt o fire sportiva,am incercat multe alte sporturi dar pur si simplu dansul m a cucerit.Tin minte ca primele ore de dans au fost sub indrumarea Alinei si a Anei Ibraimof care au fost alaturi de mine si care m au ajutat sa devin dansatorul care sunt azi si sa ma maturizez de la o varsta frageda.Dansul pentru mine este totul.Nu pot trai fara el nici macar o zi,iar clubul “Black Sea”nu este doar clubul unde antrenez in momentul de fata este cea de a 2 a familie care m a invatat ca daca pasesti in lumea dansului nu te mai poti oprii nici macar o secunda.In prezent,sunt eleva la “Colegiul National Mihai Eminescu”.

andreea spanu

Andreea Spanu-Trainer BLACK SEA Dance Studio

Fosta sportiva de performanta ,multipla campioana nationala la gimnastica aerobica ,

antrenor de gimnastica ritmica si aerobica.Am urmat exemplul mamei mele care este antrenoarea lotului de gimnastica ,am crescut in sala de gimnastica care pentru mine a fost mereu o placere si un mediu relaxant alaturi de copii care doresc sa invete gimnastica .Cea mai mare satisfactie o am atunci cand ii  vad progresand si ma bucur alaturi de ei la antrenamente cand invata un element nou sau o coregrafie si ulterior in concursuri creeindu-se o puternica legatura cu fiecare dintre ei in parte.