Antrenori

ibraimof

Alina Ibraimof – Antrenor si arbitru Dans Sportiv

Am descoperit dansul sportiv la varsta de 12 ani, dupa 6 ani de gimnastica sportiva si ritmica.

M-a fascinat inca de la primul antrenament care s a desfasurat sub indrumarea primilor mei antrenori, Mihaela si Bogdan Ghencea, alaturi de care am reusit sa obtin impreuna cu partenerul meu rezultate remarcabile in competitiile de profil nationale si internationale timp de 12 ani. Sunt absolventa licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret din Constanta si a Scolii Nationale de Antrenori din Reghin, totodata fiind antrenor si arbitru oficial al Federatiei Romane de Dans Sportiv. Din 2000 si pana in prezent sunt fondatorul si antrenorul principal al Clubului Black Sea Dance Studio.

agapie-1

AnaMaria Pescaru – Trainer  BLACK SEA Dance Studio

Am pasit în lumea gimnasticii ritmice la vârsta de 5 ani la Clubul Sportiv Scolar nr.1 . De atunci am ramas pe veci îndragostita de acest sport minunat , devenind pasiunea mea , având ca principal idol pe gimnasta Alina Kabaeva. Au urmat ani de performanta care au reusit  sa ma educe în ceea ce priveste depasirea propriilor limite , ani plini de competitii nationale si numeroase experiente frumoase.

Esenta gimnasticii ritmice consta în faptul ca gimnastele se pot exprima prin miscari elegante ,dar si ritmice, dezvoltând o gândire agera , îndemânare si o silueta gratioasa .Gimnastica ritmica fiind singura disciplina sportiva exclusiv feminina.

În prezent sunt studenta la Facultatea de Stiinte Economice , în cadrul Universitatii Ovidius din Constanta.

Iubesc copiii si sa lucrez ei, fapt ce m-a determinat sa imi continui pasiunea ca si instructor sportiv, in cadrul la Black Sea Dance Studio.

catana

Anca Catana Trainer BLACK SEA Dance Studio

Pentru mine, Black Sea Dance Studio  nu este doar o scoala de dans. Este o familie, care m-a ajutat sa descopar sansa de a fi un dansator bun si un trainer dedicat. Am absolvit scoala de televiziune, dar dansez de la 11 ani, iar acest hobby mi-a fost la inceput alinare (dupa un eveniment nefericit din viata mea), apoi o pasiune si o cariera. Desi am avut o pauza de aproape 5 ani, am fost primita inapoi cu bratele deschise de catre Alina si Ana Ibraimof, de parca plecasem cu o zi in urma. Tot ceea ce am invatat de la ele m-a ajutat sa fiu astazi ceea ce sunt, un instructor de dans dornic sa dea mai departe tot ceea ce stie si iubeste mai presus de orice: minunata lume a dansului!

 

dobre bianca pnl

Bianca Adriana Dobre – Trainer BLACK SEA Dance Studio

Sunt foarte pasioanata de sport, pe care il practic in diverse forme de la varsta de 3 ani. Pe cand eram la gradinita inca, am fost descoperita de antrenoarea mea, Ana Ibraimof, care a avut incredere in mine si m-a facut sa iubesc dansul sportiv. Pentru mine, dansul este totul. Desi a trebuit la un moment dat sa renunt la el, din motive personale, acum am revenit la prima mea dragoste, cu ajutorul Anei si Alinei Ibraimof, care mi-au readus bucuria de odinioara si mi-au aratat o noua viata, aceea de trainer, din care pot acum sa ofer si celorlalti cu drag, placerea greu de descris in cuvinte a dansului sportiv si a baletului. In prezent, sunt studenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.

IMG_7719

Iacob Maria-Instructor BLACK SEA Dance Studio

Am pasit in lumea dansului sportiv la varsta de 12 ani. Incetul cu incetul,in pasi de latino,am invatat tainele “frumoasei” si “gratioasei” Rumba dar si ale “impunatorului” Tango,ca mai apoi sa descopar o alta lume. Lumea REFLECTOARELOR! Modelling-ul pentru mine nu este un hobby,este o pasiune realizata prin dedicare si prin fiecare pas pe podium,eman fericirea si dragostea pentru aceasta arta… si nu m-am oprit aici! In anul 2012 am avut sansa sa imi indeplinesc visul si am castigat titlul de Miss Romania. Am absolvit Liceul cu Program Sportiv “N. Rotaru”,urmat de F.E.F.S Ovidius-Kinetoterapie,iar in prezent urmez Master in Kinetoterapie.